Archive

Archive for september, 2011

Markarbetet som kom av sig…

10 dagar har gått sedan jag skrev sist. Usch här sitter vi och väntar på att ute arbetet skall bli klart. Markstenen har legat här länge nu och ingen kommer och lägger dem. Nu är det sagt idag men klockan den går och ingen har dykt upp ännu ??
I helgen har vi gjort en liten rabatt runt friggeboden. Vi fick gamla fina hallonbuskar att plantera.

Stenläggning påbörjad !

Nu har äntligen våra stenar anlänt, eller en del av dem för alla var ju inte med såklart. Det fattas för trappan och de stora gångstenarna.
Men plattorna till uppfarten har anlänt och det var inte så få….
Lite provläggning blev det.
Valet föll på S:t Eriks klassik plattan 35x35cm antracit grå.

Matsalen omgjord

Vi har fixat lite med våra gamla möbler. Det gamla skåpet blev ommålat och istället för att sätta glas i dörren som vi tänkt, satte vi nät. Det blev så fint. Bordet och stolarna fick sedan samma färg och det blev genast mycket snyggare. Lite shabby chic eller lantlig stil över det hela.

Helgen börjar bra…

Långhelg för mig (Helena), ledig fredag, lördag och söndag. Kan inte bli mycket bättre. Idag skiner solen och de har lovat fint väder hela helgen. Tror jag ska slappa och bara lapa sol (precis som katterna).
Morgonen börjar bra då tre arbetare anlände för att göra klart det som fortfarande inte blivit gjort. Kanske jag kan återkomma med en fin bild på vår duschvägg snart…

Annars har en fin hjärtan på tråd blomma fått flytta in i sovrummet. Hittade den på Paletten i Malmö. En utsökt blomsteraffär som nog blir lite bortglömd. De har de mest annorlunda och exotiska växterna.