Archive

Archive for maj, 2011

Tvättstugan

Ensam i huset …

Ännu en gång har vi fått uppskjuten inflyttningsdatum. Det var sagt den 31 maj, fast det visste vi ju från början att de aldrig skulle hinna. Det går oftast en ensam stackars byggare här i huset. Inte jobbar han på ackord direkt, hur skall de hinna bli klara. Nu har både jag och Robert snart semester….hinner de bli klara eller skall vi bo i husvagn mycket längre.
Lite mer av köket är på plats dock men absolut ej klart…

Köket påbörjat !

I veckan har köks- och tvättstugeskåp anlänt. Nu återstår bara ihopsättning av allt…Det kommer nog ta tid…

Skumparp bygget

Mera badrum..

Badrummet på första våningen har nu fått golvklinkers och ”rätt” duschvägg. Vi önskade ju svart vägg inne i dusch. Lite mer fog bara sedan är det klart.

Så snyggt det blir

Man blir så glad när man ser dessa proffs 🙂

Vårt parkettgolv

Arbetet med huset går vidare. Nu är golvslingorna lagda helt på nedanvåning och även sedan igår på övre plan. All parkett på första plan är lagd. Det var en härlig syn att se när det lades. Det blir ett helt annat hus med lite färg och golv.

Badrum kaklat

Vårt badrum på första våningen är nu färdig kaklat. Eller nästan helt, inte duschväggen och inte golvet.
Vi valde en vit blank platta, nu blev det inte den vi valt exakt utan det sattes upp en som var 25×40 cm med vit fog som vi valt. Allt blev väldigt snyggt, och det var även snyggt gjort. Vi valde att acceptera plattan, fast duschväggen som vi ville ha svart får göras om…Ända sedan början har vi önskat en svart duschvägg, men av någon anledning blev den också vit…