Archive

Archive for juni, 2011

Upplyst !

Då har även våra utelampor kommit upp. Vi blev först lite ställde för de såg så stora ut då vi packade upp dem. Men uppe på väggen är de snygga. Får återkomma med en bild då det är mörk ute. Gissar att det är ännu bättre kvällstid. Martin och killarna från Elan El har gjort ett super jobb !

Snickerier och mera kök

Huset börjar närma sig att vi får flytta in. Vi är överlyckliga att besiktning kommer att bli på fredag 1 juli ! Kan vi hoppas på att få flytta in då, vi LÄÄÄÄNGTAR !!!

Våra nuvarande snickare gör ett utomordentligt arbete. De kan verkligen sina saker, och vi har en del erfarenhet efter att sett olika arbeta.
Köket har fått sin sista touch, dörrar och karmar på plats och lister lagda. Allt med precision.
Jacek och hans medarbetare från Sofielunds Byggservice kan vi bara ge en stor eloge till för gott utfört arbete !

Mer invändigt arbete i kök, badrum och sovrum

Äntligen måndag igen. Konstigt när man önksar att helgen skall passera fort och det blir arbetsvecka. Jag och Robert har semester så vi följer husbygget med stort intresse. Nu händer det saker hela tiden. Idag har de arbetat invändigt, både snickare, VVS och plattsättare har varit på plats.

VVS arbetar på…

Våra trevliga och tillmötesgående VVS killar från Arildssons Rör arbetar på här. Idag har nästan alla våra blandare kommit på plats. Fattas en del, men det kommer…
Vi är så nöjda med resultatet.

Bänkskiva och diskhoar på plats

Nu börjar huset bli mer komplett även om en hel del återstår. Idag kom vår vita stenskiva och killarna satt den på plats samt limmade fast våra svarta vaskar. Det blev faktiskt snyggt, lite svårt att föreställla sig vit och svart så här.

Trappan, fönsterbänkar och golvlister på plats


Nu i veckan har det varit flitigt arbete i huset. Snickarna jobbar på för att färdigställa allt. Hoppas, hoppas vi får flytta in snart. Bara en dag kvar för Robert och mig sedan är det SEMESTER !!! ..och den vill vi inte spendera i husvagnen utan börja lite i trädgården med allt arbete….