Evig väntan på bygglov…

Nu är vi så trötta på Malmö kommun. Det är inte klokt att det skall behöva ta så lång tid att få sitt bygglov. Nu har vi väntat 14 veckor… Visst vi har gjort en del revideringar men allt förarbete borde varit gjort och nu skulle det inte ta så lång tid. Men tydligen är vi inte prioriterade av kommunen, vår handläggare sa klart och tydligt att det fanns viktigare ärende än vårt. Men för oss finns inget viktigare!!
Det går inte låta bli att bli arg, Robert kokar av ilska och har nu kontaktat både regering och riksdag. Nya Plan- och bygglagen skall innefatta förbättringar och inte så lång väntan för att få sitt bygglov. Men vad lovar en ny lag om inte kommunen efterföljer den.
Varje dag hoppas vi att nu är det dags, fast visst tappar man lusten lite och är inte så entusiastisk länge över husbygget…

You can leave a response,or trackback from your own site.

Comments are closed.